De Bavaria Zeilclub is de vereniging van enthousiaste Bavaria zeilers in Nederland en telt bijna 875 leden. De BZc behoort daarmee tot een van de grootste merkenclubs van Europa. De club is in 1990 door enkele bevlogen Bavaria zeilers opgericht en bestaat al zo'n 30 jaar maar kent nog steeds dezelfde ontspannen sfeer als toen. De vereniging staat open voor iedere Bavaria zeiler in Nederland (en eventueel daarbuiten).

We wensen onze bezoekers een goede vaart over onze website. Je kunt lid worden door je aan te melden. Leden kunnen aanleggen in de Clubhaven waarin nog meer informatie is te vinden en waar je bovendien in het Forum met andere eigenaren van een Bavaria Yacht van gedachten kunt wisselen.

clubvlag

Het lidmaatschap biedt vele voordelen. In de eerste plaats maak je als lid kennis met het netwerk van eigenaren van een Bavaria jacht. Daarnaast kun je deelnemen aan de workshops en evenementen die georganiseerd worden op en rondom de Nederlands wateren. En tenslotte ontvang je een aantal keer per jaar het clubblad Langszij waarin veel informatie en reisverhalen zijn opgenomen. Bovendien wordt via deze website alle informatie makkelijk toegankelijk en kun je via het forum rechtstreeks met de leden ideeën uitwisselen.

Ons Forum wordt door vele leden gewaardeerd als één van de beste in zijn soort

De opzet van de club is dat we met elkaar de activiteiten van de club vormgeven en ervaren. Deze website is daar een mooi voorbeeld van.

Langszij

Langszij is het full-color clubblad van de Bavaria Zeilclub en verschijnt minimaal tweemaal per jaar. In de Langszij vind u o.a. ervaringen van leden, reisverhalen en verslagen van de vele evenementen die de BZc door het jaar heen organiseert.

27-01-2021

ALV 2021 uitgesteld

Beste Bavaria Vrienden, Kerst en Oud en Nieuw zijn achter de rug en het nieuwe jaar is alweer een eindje op weg. Normaal gesproken zouden wij nu de voorbereidingen hebben getroffen voor de aankomende ALV in februari.

«volledig artikel alleen voor leden»

04-12-2020

Van het bestuur: Kerstcadeau

In de afgelopen dagen heeft u thuis een cadeau ontvangen van de Bavaria Zeilclub (BZc). Iets wat u tot nu toe nooit heeft meegemaakt, op de clubvlag na, die thuis gestuurd werd nadat u lid bent geworden. Nu was 2020 absoluut geen normaal jaar, een jaar dat in het teken stond van Covid-19. Zelf ziek geworden of familieleden of vrienden om u heen, die ziek werden, in meer of mindere mate, en er zijn ons mensen ontvallen die deze ziekte niet te boven zijn gekomen. Kortom: allerlei nare zaken die dit niet tot een normaal jaar hebben gemaakt.